2011. augusztus 9., kedd

Buli Balin és Uluwatu (Bali, 5-6.nap)

Miután helyrehoztuk a vércukor szintünket, visszaindultunk a szállásra. Út közben azonban még beugrottunk Ricsihez, hogy megkérdezzük akar-e csatlakozni az esti bulihoz. Mondta, hogy persze, megbeszéltük, hogy éjjel 1 körül visszamegyünk az étterembe (és igen, ő az a Ricsi, aki abban a párkeresős műsorban volt:D). Aludtunk egy kicsit, majd magunkhoz ragadtuk a maradék pálinkát, és útnak indultunk.
Mire odaértünk Ricsi már húzta le a redőnyt, azt hitte nem is jövünk. Úgy döntöttünk a pálinkát ülve fogyasztjuk el, aminek egyből neki is fogtunk. Igazából főleg Ricsi beszélt, és főleg mindenről :)). Elmesélte hogyan válogatták be a műsorba, meg hogy milyen az élet Balin (lazaaa:). A pálinka közben fogyott rendesen, bár Evitát néha noszogatni kellett egy kicsit, de végül ő is beadta a derekát. Kísérőnek valami BORZalmas jegesteát ittunk, de a célnak megfelelt. Úgy a negyedik és az ötödik kör között valahol elkezdtünk a hajakról beszélni, és Ricsi mondta, hogy engedjem ki az enyémet (egyes számú foglalkozása fodrász). Rendben, ha az boldoggá teszi, akkor miért ne. Évivel egyből elkezdték, hogy jajj ilyen meg olyan frizura kéne nekem...
Nem telt el 5 perc, és Ricsi kijelentette, hogy ihletet kapott, és levágja a hajamat!! Pardon me? My hair??? LOL. Na de ha már egyszer ilyen szépen összegyűltünk így hajnali 3 körül, és lehúztunk néhány felest, miért is ne? Elvégre ez csak HAJ, ha nagyon elrontja, letoljuk az egészet, és visszanő :))))). Ilyen gondolatokkal a fejemben bólintottam, mire benyúlt a pult alá, és elővette a fésűket, ollókat, köpenyt, waxot, mindent :)))). Évi egyből fel is vette a köpenyt majd kifutott benne az utcára és azt kiabálta, hogy ő Batman. OMG!! Az a jó ebben a helyben, hogy itt nem igazán néznek hülyének ilyen dolgokért, mindenki veled együtt nevet :) Én meg kifésültem a hajam, majd kiültem a teraszra, hogy azért mégse az étteremben vágjunk már hajat :D A procedúra közben elment mellettünk pár turista kidülledt szemekkel, és Évi folyton kérdezgette, hogy ő is vághat-e a hajamból (NEM!). All in all Ricsi nagyon ügyesen vág, és ez volt életem legviccesebb hajvágása. Még a pultot mondjuk felgyújthattuk volna közben (csak a látvány kedvéért), de a bulis zenei aláfestéssel így is nagyon poén volt. Pont másnap akartam e-mailt írni anyának, hogy hívja már fel a fodrászt, hogy majd mennék, ha hazaérek, de ezt a kört már nem kellett lefutni.



Gyorsan összesöpörtük a hajat, majd készült pár sztárfotó mindenkiről. Évi mindenáron ki akarta próbálni Ricsi robogóját, de végül is sikerült lebeszélnünk róla, így csak pózolt vele :).

Olyan 4 körül úgy döntöttünk, hogy ideje elindulni valami táncikálós helyre, így szedtük a sátorfánkat , és robogóra pattantunk. Mivel Ricsi közölte, hogy már öten is ültek rajta egyszerre, így nem aggódtunk. Wohoo, tök jó volt suhanni az éjszakában :)). A hely ahová mentünk (Sky Garden) kb. egy utcányira volt, úgyhogy hamar odaértünk. Ha jól emlékszem 3 emeletes, de az is megeshet, hogy csak kettő. Jó volt a zene, itt is voltak ausztrál szörfösök, na meg feka csávó (aki egyből kiszúrta Evitát:). Ittunk valami mentolos lángoló piát, de nem ízlett túlzottan. Úgy vettük észre, hogy a helyi lányok nem szeretik a külföldi lányokat, főleg akkor, ha azok külföldi fiúkkal szocializálódnak :).
Úgy egy órát maradtunk, majd Ricsi visszavitt az étteremig (koccantunk egy picit egy másik robogóval, Ricsi bokája bánta :S), ahonnan hazagyalogoltunk. Ez volt olyan fél 6 körül, be is dőltünk az ágyba, és e-mail csekkolás után be is aludtunk. Fél tíz körül ébredtünk, majd megreggeliztünk, és vártuk, hogy jöjjön értünk az autó, ami elvisz majd Uluwatu-ba. Ez egy templom, ahol naplementekor hagyományos balinéz táncot járnak.
Kicsi fáradtak voltunk, mikor délben felvett minket a sofőr, de ő mondta, hogy menjünk el valami szoborparkba, meg beach-re, mi meg bólogattunk. Rengeteg időnk volt, úgyhogy 3-kor végül beültünk a legkirályabb kilátással rendelkező étterembe, ahol eddigi életünkben jártunk, és ott is maradtunk egy darabig :).

Később megcéloztuk Uluwatu híres(lakóiról) templomát, ahol megint kaptunk szoknyát (sarong). Itt is vannak majmok, de nem olyan aranyosak, mint Ubud-ban. Inkább pofátlanok. Semmit nem szabad viselni, amit el tudnak venni, mert habozás nélkül megteszik. Mikor ott voltunk, az egyik embertől elvették a papucsát (!!). Egyébként vicces, mert mindenki ilyen nagy husángokkal mászkál, a gyerekek meg össze-vissza sikítoznak :). Elsétáltunk a peremen, ahonnan gyönyörű volt a kilátás, majd vettünk jegyet, és be is ültünk a színházba, hogy jó helyünk legyen. Jól tettük, mert annyi ember volt, hogy a végén már csak a betonon tudtak ülni.
Az előadás egészen egyedi volt, soha nem láttunk még hasonlót. Volt egy férfikórus, és ők kántáltak végig, miközben folyamatosan jöttek a szereplők, és eltáncolták a történetet (amit egyébként a belépéskor megkaptunk papíron, hogy azért tudjuk mi is történik - tiszta brazil szappanopera:). Volt tűzön átugrálás, és egyéb show elemek, tehát senki sem unatkozott. Az egész csak egy óráig tartott, és a végére tényleg sötét lett.



A hazaút hosszú volt, végig dugóban jöttünk(max. 30-al). Utána még jártuk az utcákat egy ideig programot vadászva, és elköszöntünk Ricsitől is. Reméljük még találkozunk! :) Hajnali egy körül ágyba dőltünk, de reggel megint korai kelés várt ránk, mert jött az egyik legjobb program: biciklitúra.
Erről Évi fog tudósítani, és a mai nap krónikáját is ő beszéli majd el. Nagyon fun volt mindkettő, majd meglátjátok.
Hamarosan indulunk haza!!!! Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan eltelt az idő.
Mindenkinek szép napot, ha még mindig hideg van, akkor hozzuk a meleget!!!!!

DC.Dóri & Evita Nagyhercegnő

6 megjegyzés:

  1. Melyik műsorban volt Ricsi?

    VálaszTörlés
  2. Hello! Hol marad a kép az új frizuról?!?! Kérem szépen ;)
    Tuti programotok lehetett... de én nem vágom ki ez a Ricsi:D
    xx

    VálaszTörlés
  3. Képet akarunk az új hairstyle-ról!!! :)

    VálaszTörlés
  4. én tudom melyik műsorban volt Ricsi és úúúútáltuk is a csajokkal a stílusa miatt, de ha ilyen jófej hogy még hajat is vág, akkor minnyá' kap egy pluszpontot :D

    aki még mindig nem tudná én linkelek egy videót, hogy demonstráljam mire gondolok
    http://tv2.hu/edesnegyes/video/az-utolso-vacsora-ricsi-szerint-zsofi-imadja-a-szexet

    VálaszTörlés
  5. Lássuk azt a HAJAT. Juuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjj. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááá.
    :)

    VálaszTörlés
  6. Hálást adok Pedro úrnak az összes segítségéért, amelyben a Fruitlandben található új otthonunknak kölcsönzött kölcsönünk biztosításában. Szervezett és alapos és profi voltál, valamint olyan jellegű, ami minden különbséget tett az Önnel való interakciónkban. Bízunk benned, és Ön határozottan átjutott nekünk. Köszönjük a türelmét, és inkább emberekként kezelik minket, nem pedig csak a lakáshitel -ügyfeleket. A többi felett állsz, szeretném ajánlani mindenkit, aki kölcsön vagy befektetőkkel forduljon, hogy vegye fel a kapcsolatot Pedro úrral és munkatársaival, mert jó emberek, szelíd szívűek,
    Pedro úr e -mail kapcsolattartó: pedroloanss@gmail.com

    VálaszTörlés